Visuel Chok-Traume Release / EMDR

Tilbagevendende erindringer om ubehagelige oplevelser I vores liv kan over tid belaste krop og sind så meget, at vi enten bryder sammen følelsesmæssigt eller bliver fysisk syge. Vi får ikke altid reageret med det sammen. Vi tænker, det går nok. Og det gør det jo også de fleste gange. Bliver oplevelserne en belastning er der hjælp at hente.

I denne metoder, som er baseret på EMDR holder terapeuten et par fingre i øjenhøjde og med en meters afstand til klienten. Fingerpuderne danner en flade, hvorpå klienten nu visuelt placerer problemet/traumet. Fingrenes placering og afstand bevares. under hele forløbet.

Terapeuten bevæger nu fingrene i hastigt tempo, mellem punkterne i en bestemt frekvens i forhold til klientens beskrivelse af problemet. Der opstår en forløsning, som gir plads til konstruktive tanker og følelser i forhold til det oplevede.

Denne metode er utrolig effektiv og jeg forbavses gang på gang over de dybe forvandlinger, som metoden kan give. Jeg har selv fået forløst erindringer, som hindrede mig i frit at forfølge mine ønsker og behov.

Jeg arbejder intuitivt, healende på en blid måde og med respekt i forhold til dine ønsker og behov.

Jeg glæder mig til at møde dig og støtte dig i din healende proces.