Referencer

Emma Roberts, Grundlægger af The EFT Centre, London
Jeg har kendt Inge siden hun kom til den første EFT – Masterclass i London I 2006.Jeg har haft mange muligheder for at iagttage hende arbejde og kan anbefale hendes unik kombination af Kropspsykoterapi og EFT.

Anni Skovby, Leder
Inge er en meget intuitive terapeut og bringer sine mange års erfaring med psykoterapi ind i det Terapeutiske felt. Inge kombinerer dyb healing med en blid og tryg atmosfære. Jeg kan varmt anbefale Inges arbejde og vil opfordre alle til at opleve det for dem selv.

Inges guidning igennem EFT processen foregår ubesværet og nænsomt. Inge har en fantastisk evne til at hjælpe en til at finde de rette ord og benævnelser for det, der kan være svært at formulere præcist.

Efter sessionen har jeg følt mig lettet og energifyldt og oplevet, at det, der for en time forinden føltes som en overskuelig barriere er blevet vendt til noget jeg sagtens kan tage fat på og klare.

Unge Kvinde
Mit forløb hos Inge.
Efter min ulykke havde jeg angst for at gå udenfor mit hjem og jeg var på vej ind i en depression. Da jeg begyndte hos Inge var min indstilling til ulykken meget negativ. I terapiforløbet fik jeg vendt disse tanker. Nu ser jeg ulykken som en mulighed til at starte på en frisk. En mulighed for at giv mig selv en velfortjent pause i mit før så travle liv og en mulighed for at reflektere over, hvem jeg er og hvor jeg gerne vil hen i mit liv.

Vi arbejdede med min angst og lidt efter virkede verdenen udenfor ikke så frygtindgydende mere. I dag kan jeg roligt gå ude blandt mennesker.   -helt uden angst

I begyndelsen troede jeg, at jeg kun skulle til terapi og snakke om den ulykke, jeg var blevet udsat for, men som forløbet skred frem, kom ting fra fortiden op til overfladen. Episoder, som ikke havde noget med ulykken at gøre. Det var nødvendigt, at få vendt disse problemer og bearbejdet dem, for at kunne finde ro i mig selv.

Terapiforløbet begyndte altså med bearbejdelsen af ulykken og derefter startede en fantastisk rejse. En rejse, hvor jeg lærte mere om mig selv. Jeg er rigtig glad for at have fået denne mulighed. Inge er rigtig god til at lytte og forstå ens livssituation. Hun er klog på livet og har en god evne til at få en til at se det positive ved en umiddelbart negative hændelse. Hun får en til at se positive muligheder i situationer, man aldrig selv kunne få øje på. Med andre ord føler jeg at man virkelig arbejder effektivt med sig selv hos Inge.

Jeg føler, jeg trygt kan arbejde med Inge og jeg er ikke forkert hendes sessioner. Personligt synes jeg, at jeg har gjort store fremskridt under terapiforløbet. Jeg betragter nu ulykken som en positive hændelse – en chance for at starte på en frisk, min angst er væk og jeg har en større selvindsigt samt indre ro.

Jeg er rigtig glad for at jeg fandt Inge. TAK Inge