Cases

Højde skræk
En tur i Regnbuen på Kunstmuseet Aros i Aarhus. Vi, en veninde og jeg skulle op at gå i Regnbuen. Vi havde glædet os til at gå turen og nyde at se byen igennem regnbuens farver. Pludselig sagde min veninde. Det kan jeg ikke, jeg har højdeskræk. Ups! Gode råd var dyre. Jeg udbrød helt spontant: Vi kan da bare bruge EFT teknikken. Det promde svar var. Det vil jeg ikke. Jeg vil ikke gå der og tappe på mig selv mens vi går. Ok, så kan jeg tappe på mig selv, mens vi går, så bare tag mig under armen. Som sagt så gjort. Inden vi nåede rundt var hun fri for angst og kunne gå selv. En glad veninde tog hjem og efter følgende går hun over broer mm , uden at skulle bøvle med at gå omveje.

Mobning
En kvinde turde ikke gå på arbejde af angst for mobning. Hun havde meldt sig syg. Mens vi tappede dukkede gamle oplevelser fra barndommen op. Da hun havde fået fjernet den blokerede energi og ændret sine tanker om hændelsen samt mærket eget værd, turde hun igen gå glad på arbejde.

Angst for at være ude blandt andre.
Jeg var bange for at gå på gaden og turde heller ikke besøge min familie på Sjælland. Efter 3 sessioner hos Inge nød jeg at gå på gaden og se på andre mennesker og slev at blive set på. Jeg har besøgt min familie uden at være bange.

Flyskræk
Billetten var købt og ud at flyve ville denne kvinde. Hun kunne lige nå en enkelt session. Senere fortalte hun, at det var først da hun sad i flyet, at hun kom til at tænke på, at hun slet ikke havde været bange.

Vrede koblet sammen med angst
En klient var fyldt med angst og vrede/raseri i forhold til nogle mennesker i sit liv. Der var sket ting, som oplevedes utilgiveligt. Vreden gave mavesmerter hver gang hun tænkte på det/dem og glæden var helt forsvundet. Efter et dybt terapeutisk arbejde forvandledes oplevelserne til glæde og livsudfoldelse. Sessionen sluttede med at hun tilgav sig selv og de andre

Blev selvstændig
Ved at tappe hos Inge fik jeg oplevelsen af at slippe, en specifik, ca. 40 år gammel blokering. Det føltes, som en utrolig lettelse. Det var som at få vinger på. Efter i nogle måneder ikke havde ikke havde skænket denne oplevelse nogen tanker, besluttede jeg mig pludselig for at blive selvstændig – i en alder af 57 år. Jeg stortrivedes med denne beslutning Jeg er ikke i tvivl om, det var EFT, der udløste dette grundlæggende skift fra frygt til mod.                                                                                          

Fik et lederjob
Mange gange har jeg ønsker at søge en lederstilling. Hver gang fandt jeg gode begrundelser for ikke at gøre det. I en EFT tapping session hos Inge gik det op for mig, at jeg havde en ubevidst sætning, der blokerede for at forfølge min drøm. Efter at jeg havde tappet på blokeringen og forundret fundet frem til, at det er ok at søge denne udfordring, fik jeg det første lederjob jeg søgte.

Fobi overfor edderkopper og andet kryb
En kvinde skulle på rygsækstur i Sydamerika. Hun var skræmt for kryb, især edderkopper. Efter 2.session kom hun glad ind ad døren og sagde hun havde fanget en edderkop i et glas og båret den ud. Utroligt hvad EFT kan.