EFTEmotionel Freedom Technique

EFT tankefeltterapi er udviklet af Gary Craig fra USA på basis af Roger Callahans TFT, Tankefeltterapi. EFT bygger på en urgammel kinesisk viden om kroppens energi punkter og energi baner, som kendes fra akupunktur. Kombineres EFT med den moderne psykoterapi i et terapeutisk forløb er der dybe, varige udvikling muligheder.

Tilbagevendende erindringer om ubehagelige oplevelser i vores liv kan over tid belaste krop og sind så meget, at vi som mennesker enten bryder sammen rent følelsesmæssigt og /eller bliver fysisk syge.  Når det sker er der hjælp at hente. Nogle gange kan det være oplevelser helt tilbage til barndommen. Andre gange er det noget, der skete i går.

Det er muligt at forvandle disse oplevelser til nyt overskud og glæde.

Metoden består i, at du eller terapeuten tapper blidt på energipunkterne på ansigt og overkrop, mens der sættes ord på de følelser, billeder, tanker, der dukker op. I forløbet bliver kroppens energi baner afbalanceret og tanker og følelser forvandles til glæde og overskud. Du får et nyt syn på det, der skete engang. Det er en stærkt at opleve, at det hele bare forvandles ved disse blide tapninger på punkterne.

I de mange år jeg har arbejdet som krop psykoterapeut har jeg set, hvordan mennesker er kommet ind ad døren helt mast. Jeg har oplevet, hvordan de i løbet af kort tid har fået glans i øjnene, smil på læben og genvundet glæde.

Når jeg oplever det, bliver jeg dybt taknemmelig over, at jeg kan hjælpe via de kropsterapi metoder, jeg bruger.

Jeg glæder mig til at møde dig og støtte dig i din proces.